Energetikai auditálás, energia audit elvégzéseA TGMI Kft. elkötelezett az ipari és agrár üzemek energiahatékonyságának növelésben és a megújuló energiaforrásokra alapozott energiatermelés minél nagyobb mértékű alkalmazásában.


Cégünk eredményorientált módon kínál lehetőséget kkv-k és nagyvállalatok számára energiahatékonysági felülvizsgálatok, energia auditok elvégzésére, igény esetén az MSZ EN ISO 50001 szabványon alapuló energiairányítási rendszer bevezetésére.

A jövő útja minden vállalat számára a költségek ésszerű csökkentése, ezen belül az energia költségek optimalizálása, az energia megtakarítási lehetőségek feltárásával, a korszerű és energiahatékony technológiák alkalmazásával valamint a megújuló energiatermelési potenciál kihasználásával.

Az európai és a magyarországi törvényi szabályozás a jövőben kötelezővé teszi a nagyvállalatok számára az energia auditok elvégzését vagy az MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány alkalmazását.

A TGMI Kft. úgy ajánlja a Megbízók számára a törvényi előírásoknak való megfelelést, hogy ezzel fajlagos energia költség csökkenést biztosít és a vállalatok energiahatékonysági mutatói is javulnak. Közreműködésünk kiterjed az energiahatékonysági cselekvési tervek kidolgozására, az előrehaladási jelentések elkészítésére is.

Hosszabb távú együttműködés esetén lehetőség van a vállalat fejlesztéseinek, kapacitás bővítő beruházásainak energetikai értékelésére és hatékonyság javító javaslatok megtételére cégünk részéről.

Az auditot a felmerülő szakterületeknek megfelelően több szakértővel pl.: erőátvitel, hűtés, mérés és vezérléstechnika, légtechnika, víz, szennyvíz, világítás, logisztika stb. végezzük el akiknek a munkáját Tompa Ferenc irányítja. A T.G.M.I. Kft. részéről Tompa Ferenc rendelkezik az audit lefolytatásához szükséges végzettséggel, szakmai gyakorlattal és a Magyar Mérnöki Kamara, mint vizsgaszervező részéről kiadott szakmai vizsga tanúsítvánnyal.

Az energetikai audit végzésére vonatkozó jogosítványunkhoz kapcsolódó bejegyzés:
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal
Névjegyzéki jelölés: EA-01- 83/2016.

Kérjük, keresse meg a TGMI Kft.-t az energetikai felülvizsgálatok, energia auditok elvégzésével, szakértőink széles szakmai tapasztalattal állnak megbízóink rendelkezésére!


Címünk:
Központ: H-4025 Debrecen Petőfi tér 10.


Copyright 2014. www.tgmi.hu


Ügyvezető igazgató:
Molnár István
+36 70 7746 993
istvan.molnar@tmbhungary.hu

Tompa Ferenc
+36 30 9554 214
ferenc.tompa@tgmi.hu

Telefon:
+36 52/500-826